Kinesist Teile Vrolix

Kinesitherapie, Lymfedrainage en Dry Needling

Ik ben Teile Vrolix,

De werking van het menselijk lichaam en waar het toe in staat is heeft mij altijd geïnteresseerd. Dit was mijn beweegrede om kinesist te worden. Ik ben zelf een sportief type, geen uitblinker maar wel een doorzetter.
Ik behaalde mijn master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UHasselt in 2018. Hierna heb ik werkervaring opgedaan in een zelfstandige praktijk te Bocholt en specialiseerde ik mij in dry needling, manuele therapie en oedeemtherapie. Voor mijn opleiding tot oedeemtherapeut volgde ik stages in Nederland, België en Oostenrijk.
Kinesitherapie is voor mij een combinatie tussen manuele therapie en oefentherapie.
Ik wil graag zoveel mogelijk weten en geloof dat elke stoornis een oorzaak heeft die niet altijd voor de hand liggend is. Om hier meer over te leren ben ik in september 2019 gestart aan de opleiding osteopathie.

Ik sta er zelf van versteld wat je met je lichaam kan bereiken.
Mijn eigen grote droom was altijd om een marathon te kunnen lopen. Onder het motto: ‘Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn.’
Ik heb een aantal pogingen gedaan maar iedere keer wanneer ik mijn trainingsvolume opvoerde liep het mis. In mijn studie tot kinesist verkreeg ik meer inzichten in de biomechanica die bij zo’n looppatroon komen kijken. Bovendien had ik ook meer lichaamsbesef waardoor ik mijn looppatroon kon verbeteren. Ik kon eindelijk pijnvrij blijven lopen. Op 4 maanden tijd bereidde ik me voor op mijn eerste echte marathon. Dat gevoel wanneer ik over de finish liep, onbeschrijfelijk.
Die pure euforie wil ik jou ook terug geven. Ik wil ervoor zorgen dat mijn patiënten terug kunnen doen wat ze al die tijd niet meer durfden of konden doen omdat ze gestopt werden door pijn.

Kinesist Teile Vrolix TherapiePunt Oudsbergen

Teile Vrolix

Wil je een afspraak maken of wens je meer uitleg dan kan je mij telefonisch contacteren.

Specialisaties:

Kinesitherapie - Manuele Therapie - Lymfedrainage - Dry Needling

 Oudsbergen